• Share this page

2. December, 2015 | Webinars

Pays-Bas
Get-Smart-Webinar

Uitnodiging webinar Hoe document capture slimmer en kostenbesparend te maken. 2nd of December 2015

title_184

Webinar: Hoe kunt u Document Capture voor iedereen gebruiksvriendelijk maken en ook nog besparen op kosten.

In vele situaties zijn papieren documenten nog steeds de basis voor verdere processen. Hierbij denken wij bijvoorbeeld aan inschrijf-of registratieformulieren, huurcontracten en declaratieformulieren. Maar ook facturen zijn er nog steeds op papier. Hoe kunt u al deze en andere documenten sneller na ontvangst binnen uw organisatie verwerken. Hoe kunt u het voor meerdere gebruikers heel eenvoudig maken om deze digitaal en in de juiste document workflow te krijgen (denk hierbij ook aan het insturen door particulieren van ziektekosten declaraties). Wij presenteren u het nieuwste type Canon document scanner, een alleskunner en ook de geïntegreerde Web based en Mobile (smartphone) capture toepassing van CumulusPro.

 

 

Event informatie:

 

Datum: 2 december 2015
 Tijd: 11:00 – 12:00 uur
 Taal: gedeeltelijk ook Engelstalig

 
Host: Joost Elkhuizen, Sales Director, Spigraph Netherlands B.V.

Gast spekers:
 

Joachim Froning
 Vice President Sales EMEA, Cumulus Pro

 

Christiaan Jager
 Value Add Distribution Manager, Canon

Bespaar uw organisatie deze ongemakken!

 

Dit webinar zal zich richten op hoe slim en efficiënt documenten te digitaliseren. De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben ertoe geleid dit nu ook binnen bereik is voor kleine en middelgrote (MKB) organisaties. De applicatie is er al, uw investering op voorhand is zeer gering. Hierdoor kunt u eenvoudig digitale documenten toevoegen aan uw verdere geautomatiseerde processen. U bespaart hiermee aantoonbaar op administratieve kosten.

 

Wanneer u documenten moet scannen kent u het wel, de scanner scant niet (eenvoudig) alle type documenten; kassabonnetjes, transportbonnen, gevouwen of verkreukelde documenten, etc. allemaal variaties die ergernis veroorzaakt tijdens het scannen. Laat staan als documenten dubbelzijdig zijn of zelfs heel dik zijn. Canon heeft nu de oplossing voor al deze ongemakken, de nieuwste Canon DR-C240 desktop scanner scant “werkelijk” bijna alles; van visitekaatje tot aan paspoorten aan toe. Canon maakt het nu mogelijk met een compacte scanner, om vanaf uw desk, balie of bureau bijna type documenten snel te kunnen scannen, zonder ergernissen.

 

De Web based en Mobile capture oplossing van CumulusPro maakt het mogelijk dat u uw proces kunt automatiseren zonder dat u grote investeringen op voorhand hoeft te doen. Bij Web based capture kunt u scannen met elke Twain scanner, bij Mobile capture gebruikt u uw smartphone om een echt goed image te maken wat bruikbaar is voor verdere automatische verwerking in relevante processen. Nog nooit is capture zo eenvoudig geweest, letterlijk binnen ieders handbereik. CumulusPro is met haar geïntegreerde Web en Mobile based capture toepassing al vele keren een beproefd en wordt ingezet voor primaire document workflow processen. In dit webinar laten wij u zien hoe u direct kunt beginnen met het verlagen van uw kosten en het verhogen van de productiviteit.  
DON’T MISS THIS OPPORTUNITY TO GET SMART

 

Bezoek www.spigraph.com  voor meer informatie over onze mogelijkheden.

 

 

Powered by:
 
 

Canon

 

cumuluspro